BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
NYHETER & KAMPANJER

Personvernerklæring
27.juni 2018
Følgende dokument er en personvernserklæring for Norleas AS sine kunder, samarbeidspartnere og leverandører. Erklæringen omhandler hvilke personopplysninger som lagres og behandles som en del av Norleas AS virksomhet og hvordan dette gjøres.
  1. Behandlingsansvarlig: Daglig leder er ansvarlig for alle personopplysningene som lagres og behandles på bakgrunn av virksomheten. Ansatte i administrasjonen har delegert ansvar til å lagre og behandle opplysninger som kreves for drift av virksomhetens tjenester.
  2. Formål: Formålet med lagring og behandling av personopplysninger tjener kun det formål å utøve tjenestegrunnlaget til virksomheten, samt utsending av viktig informasjon relatert til drift og tjenestegrunnlag.
  3. Hjemmel: Norleas AS behandler personopplysninger på grunnlag av §8 i Personopplysningsloven.
  4. Personopplysninger: Tjenestegrunnlaget Norleas AS utøver krever tilgang til følgende personopplysninger:
a) Fornavn
b) Etternavn
c) Telefonnummer
d) E-postadresse
e) Stillingstittel
f) Kopi av kompetansebevis
g) Personlige brukernavn og passord til portaler knyttet til søkeprosess for produktinformasjon, brukerveiledning og bestillinger.
Personopplysningene som lagres og behandles av Norleas AS hentes direkte fra henvendelser som mottas pr. kontaktskjema, e-post eller telefon. Ved lagring av andre- eller tredjeparts personopplysninger innhentes samtykke om lagring og behandling som en del av driftsgrunnlaget.

  1. Samtykke: Som følge av Personopplysningsloven §19 og §20 innhenter Norleas AS samtykke ved lagring og behandling av personopplysninger.
  2. Utlevering av personopplysninger til tredjepart: Personopplysninger som behandles av Norleas AS vil utleveres til tredjepart ved behov som følge av gjennomføring av virksomhetens drift, samt krav fra myndighetene. Det understrekes at personopplysninger som utleveres til tredjepart i hovedsak vil være offentlige dokumenter. Ved behov for utlevering av personopplysninger utover offentlige dokumenter vil dette utelukkede gjelde tilfeller hvor dette er nødvendig for gjennomføring av virksomhetens drift.
  3. Behandling og oppbevaring: Personopplysningene som lagres og behandles hos Norleas AS vil være resultat av gjennomført bestilling av virksomhetens tjenestegrunnlag. Opplysninger vil beholdes i 3 år, for å yte den kundebehandlingen som driften tilsier. Etter 3 år vil opplysningene slettes som følge av rutinemessig gjennomgang som utføres årlig av bedriftens personvernansvarlig.
  4. Lovverk: Personopplysninger som behandles av Norleas AS behandles etter Norges Lover. Den registrerte vil opplyses om rett til innsyn og retting av behandlede personopplysninger etter Personopplysningsloven § 18.
  5. Sikkerhetstiltak: Personopplysninger som lagres og behandles som en del av virksomhetens drift oppbevares i passordbelagte portaler hvor kun ansatte i administrasjonen har tilgang. Øvrige personopplysninger lagres i passordbelagt mappe på server (gjelder punkt 4g).
  6. Kontaktinformasjon: Personopplysninger behandles manuelt i virksomheten. Den registrerte vil til enhver tid opplyses om hvilke opplysninger som behandles og lagres, og rutinene for dette fra virksomhetens behandlingsansvarlig.

Postadresse: Postboks 502, N-3252 Larvik

Leveringsadresse: Løkka 23, N-3271 Larvik

Tlf. +47 33114477 Fax +47 33114615

www.norleas.no post@norleas.no



SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas på telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas på Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser